Sabtu, 30 Agustus 2014

από τον όγκο

Γρήγορη και εύκολη ανάκτηση των πληροφοριών σας είναι κρίσιμη για την επιτυχία της επιχείρησής σας. Και τα έγγραφά σας, τόσο στο σκληρό δίσκο και το χαρτί, είναι η ψυχή του οργανισμού σας. Έτσι, είναι λογικό να διατηρήσει τους για κάθε ενδεχόμενο. Αλλά θα πρέπει να προσπαθήσετε να το κάνετε μόνοι σας από βρουν μια επαγγελματική εταιρεία να το κάνει για σας; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε.

Αποθήκευση Εγγράφου: Γιατί πρέπει να Αναθέτουν

Γρήγορη και εύκολη ανάκτηση των πληροφοριών σας είναι κρίσιμη για την επιτυχία της επιχείρησής σας. Και τα έγγραφά σας, τόσο στο σκληρό δίσκο και το χαρτί, είναι η ψυχή του οργανισμού σας. Έτσι, είναι λογικό να διατηρήσει τους για κάθε ενδεχόμενο.

Αλλά εάν τα έγγραφά σας είναι σε χαρτί ή σε ηλεκτρονική μορφή, τα δεδομένα σας μπορεί ακόμα να είναι στο έλεος των φυσικών ή ανθρωπογενών καταστροφών ή την αποτυχία του σκληρού δίσκου. Μια τέτοια απώλεια θα μπορούσε να ακρωτηριάσει την επιχείρησή σας, έτσι είναι σημαντικό να υπάρξει ένα αποτελεσματικό σύστημα back-up στη θέση του. Έτσι, πώς να το κάνουμε;

Η μεταφορά σας τα έγγραφα σε χαρτί και τα δεδομένα του σκληρού δίσκου στο οπτικό μέσο είναι το πρώτο βήμα. Αυτό επιτρέπει την εύκολη ανάκτηση των πληροφοριών που χρειάζεστε. Με ένα αποτελεσματικό σύστημα ευρετηρίασης, μόλις εμφανιστεί το δίσκο στη μονάδα και voila. Δεν χρειάζεται να ψάξετε μέσα από σκονισμένο αποθήκες και του καλαθιού από βαριά κιβώτια.

Μόλις έχετε αποφασίσει να προχωρήσει και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των κρίσιμων δεδομένων σας, θα πρέπει να αποφασίσετε αν θα το κάνετε μόνοι σας ή να αναθέτουν σε μια επαγγελματική εταιρεία.

Είναι πραγματικά εξαρτάται από τον όγκο των εγγράφων θα πρέπει να εργαστεί με. Όμως, λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία των πληροφοριών της εταιρείας σας, είναι λογικό να φέρει σε μια επαγγελματική εταιρεία για τους ακόλουθους λόγους.

Πρώτον, ότι είναι up-to-ημερομηνία για τις τελευταίες και πιο αποτελεσματικές μεθόδους αποθήκευσης δεδομένων. Για παράδειγμα, ίσως έχετε ήδη κάποια από τα δεδομένα σας στο σκληρό δίσκο με το πρότυπο Cd του υποστηρίζεται. Μετά από όλα, θα διαρκέσει για πάντα, σωστά; Δυστυχώς όχι. Μερικά στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη διάρκεια ζωής του καταγράφονται Cd του μπορεί να σας σοκάρει. Αν δεν έχετε λάβει μεγάλη προσοχή, πρότυπο CD / DVD μπορεί να υποβαθμίσει σε σημείο που να είναι δυνατή η ανάγνωσή του σε μόλις 2-5 χρόνια. Επαγγελματική εταιρεία αποθήκευσης δεδομένων θα είναι γνώστες των τελευταίων μέσων, όπως τις τελευταίες δίσκους Kodak Gold που προσφέρουν αποτελεσματική διάρκεια ζωής 80-300 χρόνια.

Ένας άλλος σημαντικός λόγος για να αναθέσουν σε μια εταιρεία παροχής λύσεων απεικόνισης εγγράφων είναι ότι το προσωπικό τους είναι εκπαιδευμένοι και γνώστες εμπειρογνώμονες στην μετατροπή των δεδομένων. Σάρωση ροής εργασίας, για παράδειγμα, είναι μια περίπλοκη επιχείρηση, ειδικά εάν μ

Tidak ada komentar:

Posting Komentar